Tanker om revisor priser i 2021

Økonomi, uanset om det er den private eller din virksomheds, er noget der kan sætte enhver grå hår i hovedet. Særligt, hvis det er en usikker økonomi eller en dårlig en af slagsen. Der er derfor ingen tvivl om, at det ikke bør være på revisorposten, du sparer. Læs med her.

Find den rigtige revisor pris

En god revisor er en investering, der betaler sig på sigt. En god revisor kan give dig og din virksomhed tryghed.

At overlade din økonomi i hænderne på en god revisor kan kort sagt være en god ting for din nattesøvn. Men, tænker du måske, hvordan finder du så den rette fagperson til en god revisor pris?

Vedkommende skal jo være til at stole på, da det er din virksomheds skrøbelige økonomi, dens hjerte, som du lægger i hænderne på hende eller ham. Samtidig er der også prisen at tænke på.

Timeprisen for en revisor varierer nemlig en del, da der ikke er fast tarif, som du kan gå ud fra. Typisk er en revisor pris på ca. 600-900 kr. i timen. Det kan faktisk godt betale sig at tænke lidt langsigtet. Flere steder kan man nemlig lave en aftale, som løber fra år til år.

Her betaler du et årligt beløb og til gengæld håndterer revisionsfirmaet hele dit årsregnskab. For eksempel er Personlig Revisor Aps sådan et revisionsfirma. Det er altså ikke nødvendigvis en nem opgave, og du bør researche en smule først, før du vælger din revisor.

Hvad kan revisoren hjælpe med?

Din revisor kan hjælpe dig med meget andet end det årlige skatteregnskab. Din personlige revisor er også din daglige sparringspartner om økonomiske spørgsmål og dilemmaer.

Din revisor kan faktisk også hjælpe dig med den daglige bogføring.

Revisoren ved godt, at mindre virksomheder sjældent har råd til både at ansætte en fast bogholder og hyre en revisor.

Derfor kan vedkommende både hjælpe dig med bogføring og rådgive dig om, hvilket regnskabsprogram du bør bruge.

Revisoren kan udover at udarbejde det store årsregnskab også hjælpe dig med de kvartalsvise momsafregninger til SKAT.

Har du ikke selv lyst til at beskæftige sig med regnskabet, eller kan du slet ikke finde hoved eller hale i det, så kan det trække tænder ud, når momsen skal indberettes. Her er en god revisor til en rimelig revisor pris guld værd.

Revisionsfirmaet kan også hjælpe dig, hvis du er i færd med at stifte en startup og er i tvivl om, hvilken type selskab du bør oprette. Står du midt i en periode med vækst og skal til at ansætte din første ansatte, bør du helt sikkert også tage din revisor med på råd.

En god revisor kan nemlig ofte hjælpe med lønindberetninger og beregning af løn samt lønadministration.

 

About: admin