Spar på varmeregningen

Der er flere måder at sparer på varmeregningen. Dels er der en masse råd til opsparing som du med fordel kan følge. Dels er der også gode alternativer til fjernvarmen, som måske kan være en ide. Der er også andre områder, hvor du bruger dyr energi. Herunder får du et lille overblik, på mulige besparelser. Kølemontor giver dig gode tilbud og professionel installation.

Køleanlæg til kølig opbevaring af fødevare

Et køleanlæg til et kølerum, kan holde store mængder af fødevarer friskt i lang tid. Måske mest brugt i butikker, men kan med fordel bruges af foreninger. Alt efter hvor meget plads i har brug for, kan rummet jo deles mellem mange og dermed gøre regningen mindre.

Klimaanlæg til både koldt og varmt

Klimaanlæg er ikke til kølerummet. Det er beregnet indendørs, der hvor du færdes. Igen er det nok mest brugt i butikker og små værksteder, men kan jo sagtens anvendes alle mulig andre steder også.

Varmepumper så du kan holde varmen, vinteren igennem

Her er det optimale bud på en ægte besparelse, direkte i dit eget hjem. Med den himmelflugt priserne på energi har taget lige nu, er varmepumper et af de alternativer du seriøst bør overveje.

Aircondition som du kender det i syden

Som at være i syden. Koldt når det er varmt og varmt når det er koldt. Endnu et smart alternativ til fjernvarmen.

Spar på varmen

Der findes et par nemme råd, som du sagtens kan følge og lave et kraftigt huk nedad, på din varmeregning.

  • Luft ud. Luft ordentligt ud en eller to gange om dagen, i stedet for at lufte lidt ud mange gange. Ved de små udluftninger, med jævne mellemrum, kommer systemet på overarbejde, hele tiden. Luft ud som det sidste, før du går i seng.
  • Sluk for varmen. Sluk for varmen et par timer før du går i seng. Du behøver ikke varme i huset, når du ligger under dynen. Brug eventuelt et tæppe oven på dynen, hvis du synes det er koldt.
  • Sæt ikke varme på. Er du ikke hjemme om dagen, er der ingen grund til at have varme på. Med en timer kan du tænde for varmen, en times tid før du kommer hjem.
  • Find din sweaters frem. T-shirt er til sommerbrug. Klæd dig efter vejret og skru ned for varmen. Sweater, uldsokker og et tæppe til at have over benene, når du sidder stille. Det er sund fornuft. På den måde kan du sagtens sænke din inde temperatur et par grader.

About: admin