Spændende guide til om hvordan du selv kan bestille 3D printede custom miniatures figurer

Hos 3D actions er vil vilde med 3D print og ikke mindst 3D printede figurer. For os er det ikke vigtigt om du er vild med custom miniatures (minis) fra Dungeons & Dragons (D&D), Warhammer, Warhammer 4000, Pathfinder eller om du er typen der helst vil lave dine helt egne eventyr.

 

Fra din første ide til din figur eller besked fra din dungeon master kan vi hjælpe dig på vej. Alt du skal gøre at at uploade dit 3D design. Selve designet skal du selv skaffe fra en af de mange online services der findes og så tager vi den der fra. Du skal blot uploade dit egen customer mini figur design på vores hjemmeside, vælge farve, størrelse og antal – så 3D printer vi dem for dig. Hvis du bestiller for mere end kr . 699 er der endda fri fragt.

 

Der er kommet mange nye spændende sider på internettet fx heroforge lige som der hele tiden bliver udviklet nyt 3D printere, filamenter og anden teknologi så det er vigtigt at følge med for det går stærkt.

 

Bestil om 3D print custom miniatures fra 3D Actions – sørger for at du altid er opdateret, det eneste du skal gøre er at læse den og lade eventyret begynde.

 

Som med alt andet her i verden får du som regel hvad du betaler for. Derfor er der også store pris-forskelle når du bestiller og det er derfor vigtigt at du har styr på hvilken kvalitet du ønsker inden du bestiller hos os. Der findes mange kvaliteter af resin lige som der findes mange kvaliteter og udgaver af 3D printere. 3D Actions har styr på alle filamenter og kvaliteter og ikke nok med det – vi er også eksperter i hvordan man kalibrere 3D printere.

 

På samme måde har det aldrig før været så nemt at designe sine egne custom minis som det er i dag. Som beskrevet øverst er der i dag sider som heroforge – men der findes også mange andre sider der med meget få klik kan hjælpe dig til at designe præcis den miniature som du ønsker til dit univers, om det er Dungeons & Dragons (D&&), Warhammer, Warhammer 4000, pathfinder eller dit helt eget univers du gerne vil udforske. Det eneste du skal gøre er at tage din design og uploade det direkte hos 3D Actions. Så søger vi for at din 3D printede mini custom figur bliver printet i præcis det materiale som du gerne vil have det printet i, på en 3D printer der er sat op og kalibreret med de mest optimale settings der findes på markedet. Her efter, laver vi suport på dit eget 3D design så dit design kan forstår af vores 3D printer og så er det bare at sætte 3D printet over, venter på at det er done – og så er det bare at læne sig tilbage og holde øje med posten – din nye 3D custom printede mini figur er på vej til dig!

 

About: admin