Sådan kommer du i gang med din forretning online

Overvejer du at starte en virksomhed? Eller er du måske allerede i gang, men mangler at få styr på den online del? Så får du her nogle gode tips til, hvad du skal have styr på, når du søsætter din forretning online.

Få en hjemmeside

 

Et rigtig godt sted at starte er at få en hjemmeside. For skal kunderne kunne finde dig online, er du nødt til at være til stede på internettet. Vil du gerne kunne stå for det hele selv på sigt, er det en god ide at få lavet en WordPress hjemmeside, da det er en af de mest brugervenlige platforme. Her kan du nemt selv redigere tekst, billeder og lave nye sider, hvis det bliver nødvendigt.

 

Få hjælp til SEO-arbejde

 

Når din hjemmeside er oppe at køre, er det en god ide at komme i gang med SEO-arbejde. Det er en langsigtet proces, men sikrer at du på sigt bliver fundet af nye kunder online. Det omfatter alt lige fra tekst og linkbuilding til mere tekniske parametre som hastighedsoptimering. Jo mere SEO-venlig din hjemmeside er, jo bedre rangerer den – og måske endda også på sigt foran dine konkurrenter.

 

Vær til stede på sociale medier

 

Det er vigtigt, at du er der, hvor dine kunder er. Det er især på sociale medier. Det fylder mere og mere i hverdagen, og derfor er det vigtigt, at du er repræsenteret på platforme såsom Facebook, Instagram, LinkedIn eller andre, som giver mening for din forretning. Det er dog en god ide at lægge en strategi, så der løbende kommer godt content op, der er engagerende og lokker nye kunder til.

 

Overvej annoncering

 

Annoncer på sociale medier eller Google Ads kan være en rigtig god måde at trække nye kunder til på. Gør du det rigtigt, kan du få nye kunder, uden de koster dig for meget at få. Det kan eventuelt være en god ide at få hjælp udefra, så du ikke spilder dine annoncekroner og får noget for pengene med det samme.

 

Nyhedsbreve

 

For at holde fast i de kunder du finder online, kan det være en rigtig god ide at opbygge en e-mailliste, som du kan udsende nyhedsbreve gennem. Det er en god måde at fastholde kunder på og minde dem om, at du stadig er der. Nyhedsbrevene kan benyttes til alt lige fra gode tilbud til nyheder om din forretning – så længe det blot giver mening for dine kunder.

 

Som du kan se, er der mange ting at sætte i gang, når du gerne vil være online med din forretning. Men, gør du det rigtigt, kan der også komme noget rigtig godt ud af det ret hurtigt.

About: admin