Klæd dine medarbejdere ordentligt på

Dette indhold er sponsoreret.

Der er nu ikke noget som tilfredse medarbejdere, der trives med de goder, som deres arbejdsgiver tildeler dem. Dette kan have en storslået effekt på arbejdsmiljøet og i sidste ende selvfølgelig arbejdsglæden og effektiviteten på arbejdspladsen.

Derfor er det vigtigt at vurdere, hvor du som arbejdsgiver helt nøjagtigt bør dreje på håndtagene, så dine medarbejdere tilfredsstilles, uden at firmaet går rabundus, naturligvis.

Forslagene kan selvsagt være mange, men her vil vi komme lidt ind på beklædning.

Arbejdstøj i høj kvalitet

Det er nok i overkanten at forvente, at ens arbejdsgiver skal finansiere ens garderobe derhjemme. Dog kan der være på visse arbejdspladser være fornuft i, at medarbejderne modtager tøj, der er gunstigt at udføre det pågældende arbejde i.

Lad os forestille os et arbejde, hvor man som medarbejder er udsat for kulde. Her er det naturligvis på sin plads, at arbejdsgiveren sørger for, at medarbejderne kan holde varmen, mens de udfører det job, som deres løn betaler.

Hvis du som arbejdsgiver står og overvejer, hvordan du kan bidrage til dine medarbejderes ve og vel i et job, der udsætter dem for vind og vejr, så bør du være på udkig efter varme klæder. Hvis det tilmed er efterstræbelsesværdigt at finde tøj, der samtidigt sikrer en vis mobilitet hos dine medarbejdere, skal du naturligvis kigge efter tekstiler med en ekstraordinært god evne til at holde personen, der bærer dem, varm.

Visse brands vil her være aktuelle, takket være deres ekspertise i at producere tøj af fibre med fantastiske isolerende egenskaber. Et brand, der formår dette, er eksempelvis danske esencia, der laver tøj af noget af den fineste uld, du kan forestille dig.

Deres tøj er nemlig lavet af alpaca- og lamafibre. Disse forunderlige dyrs pelsdragt har vist sig at have utrolige egenskaber, som altså kan komme dig og dine medarbejdere til gode. Esencia er startet af to danskere med rødder i henholdsvis Japan og Bolivia, og derfor sværger esencia til det ordentlige tekstilhåndværk fra Bolivia, den japanske designintegritet samt den danske mentalitet om høj livskvalitet.

Mindre kan gøre det med stor alsidighed

Et alternativ til den super isolerende, men også dyre, pels fra enten en alpaca eller lama er selvfølgelig det velkendte bomuldsgarn, som de fleste måske allerede har derhjemme i en eller anden afskygning.

Med bomuldsgarn får du et tekstil med store fordele, og samtidig kommer bomuldsgarn med en lav pris, da tilgængeligheden som bekendt er høj.

Bomuldsgarn kommer således i alskens farver, og kun fantasien sætter altså grænserne for de farvekombinationer, som du kan få tøj af bomuldsgarn i.

Dernæst er det et forholdsvist robust materiale, der tåler mange maskinvaske og øvrige påvirkninger.

Endeligt har det udmærkede isolerende egenskaber, så dine forfrosne medarbejderen altså selv med tøj af bomuldsgarn vil kunne passe deres arbejde – endda med et taknemmeligt smil på læben.

About: admin