Hvordan skal virksomheden udvikle sig – med sikkerhedssko eller papirruller?

Dette indhold er sponsoreret.

Din virksomhed er ved at vokse, men hvordan skal den vokse? I har måske startet jeres virksomhed med en online shop, hvor produktet er blevet fremstilles af samarbejdspartnere eller lignende. Som virksomheden vokser, vokser mulighederne også. I kan f.eks. vælge at gøre butikken mere fysisk: anskaffe en butik med papirruller og hele skidtet. I kan også fortsætte online og fokusere på at skabe jeres egen produktion. Endelig er muligheden, at I gør begge dele. Det ene behøver jo ikke at udelukke det andet, så længe I kan se en fidus ved det.

Udvid virksomheden med egen produktion

Måske har jeres virksomhed slet ikke haft en produktion af egne varer, eller måske har I bare bestilt produktionen af varerne udefra. Om det er den ene eller anden, så er det måske tid til, at nogle varer på hjemmesiden kommer fra jeres egen produktion. Nu skal der købes sikkerhedssko. At have egen produktion kan være en besparelse, der giver mening, som virksomhedens vokser. Ydermere kan I være sikre på, at produktionen foregår under de betingelser, I kræver. I kan være sikre på, at produktet fremstilles præcis på den måde, som I ønsker.

Gør onlinebutikken fysisk

Det kunne være, I allerede har en produktion eller ikke kan se ideen i at anskaffe jer en. Så kan en udvidelse findes ved papirruller. Gaverne skal pakkes ind, når kunderne kommer til jeres nye fysiske butik. Selvom størstedelen af jeres salg formentlig stadig vil foregå over jeres hjemmeside – alt afhængig af størrelse på jeres salg – så giver det kunderne et bestemt sted at orientere sig. Her kan bestillinger afhentes. Her kan de finde inspiration til indkøb. Her kan de købe de ting, de ikke faldt over i butikken. Og her kan de få en fantastisk service – når gaverne f.eks. skal pakkes ind.

Udelukker de hinanden?

I behøver ikke vælge den ene eller den anden, for sikkerhedssko og papirruller passer perfekt sammen. I kan forsikre jer, at produktionen foregår under de betingelser, som I kræver. I kan sørge for, at kunden altid får den service og gode betjening, de fortjener. Der er mange muligheder for, hvordan jeres online butik kan begynde at vokse både fysisk og i kundernes bevidsthed. Det er imponerende, når den lille online forhandler, man måske engang har købt fra, pludselig køber mursten og producerer deres egne varer.

Imponerede kunder giver omtale. Omtalen giver flere kunder. Og pludselig befinder I jer i en spiral, der skaber vækst. Det næste spørgsmål er så, hvordan produktionen og butikken skal administreres. Hvor skal I hente den nødvendige ekspertise, som jeres brand kræver? Og hvordan skal I kunne kvalitetstjekke, at kvaliteten altid er i top. De spørgsmål må I besvare, inden I begynder at fyre en masse penge efter noget, der – som alt andet i forretningsverden – kan gå rigtig godt eller rigtig skidt.

 

About: admin