GPS-sporing

Det er ikke kun i krimiserierne at man kan tracke personer og ting, men også i den virkelige verden er det noget der kan gøre stor glæde og gavn både for privatpersoner og erhverv.

GPS-sporing er for både private og erhverv

Der findes et hav af GPS-sporingssystemer og det er derfor også meget sandsynligt at du, hvad enten du er privatperson eller virksomhedsejer, kan få glæde af en GPS-sporing på dine ejendele.

Mange oplever en stor usikkerhed som privatperson, hvis de ejer f.eks. en campingvogn eller en båd. Det er som oftest ikke muligt at man hele tiden kan holde øje med sin båd. Når man forlader havnen, er den derfor forholdsvis nem at sejle væk. Især i vinterperioden, hvor båden er oppe på land og hvor man oftest har båden stående på en bådtrailer, er det let at trille væk med den for den rette bagmand.

Få tyverialarm og besked om, når dine ejendele flytter på sig

Også når der er tale om campingvogne, er det som regel en ejendel der står opmagasineret i en tør indendørs hal i en længere periode. Her kan en tyv være nået over alverdens landegrænser, før man vil opdage det og oftest er det sådan, at hvis dine ejendele først er kørt over den danske grænse, så er det nærmest umuligt at finde dem igen.

Det er derfor blevet en brugbar ting for mange privatpersoner at anvende en GPS-sporing på de ejendele man har, som har en betydelig værdi.

Med en GPS-sporing, eller en GPS-tracker som de også kaldes, har du mulighed for at få besked med det samme dine ejendele flytter på sig. Der findes en del forskellige udgaver og det afhænger af dine behov, hvilken GPS-sporing der passer bedst til dig.

GPS-sporing på maskiner og større værktøj

Nogle systemer har en tyverialarm i, således at der er en alarm der går i gang, med det samme nogle forsøger at flytte dine ejendele som trackeren er koblet til.

Dette er også noget der ses i stort omfang indenfor de erhverv, hvor der forefindes større værktøj og maskiner. Især byggepladser har stor gavn af at sætte trackere på alle deres maskiner og alt det større værktøj, da det er guf for en tyv, når der først skaffes adgang til sådan en plads.

Der er mange der allerede har påsat GPS-sporing på deres private eller virksomhedens ejendele. Nogle forsikringsselskaber kræver det, mens andre opfordrer til det. Der er nemlig stor succes med at finde frem til de stjålne ejendele igen, når først der er en tracker sat på. Her kan du købe en kvalitets GPS – FindMyGPS.dk.

About: admin