Gode idéer til den sjove firmafest

Sponsoreret indhold

Skal din virksomhed afholde en fest, men lader inspirationen vente på sig? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Denne artikels formål er at give dig gode idéer til din næste firmafest.  

Skal du holde en firmafest om sommeren for at knytte tættere bånd med dine medarbejdere i varme omgivelser, eller skal du holde en julefest for at markere højtiden og sende dine medarbejdere godt af sted på juleferie? Hvad end anledningen til din firmafest er, så læs med her og bliv inspireret til, hvordan du afholder en super god firmafest med alt, hvad der hører sig til.

Liste over de vigtigste ting til din firmafest

Herunder følger en liste med de vigtigste ting, du skal have på plads, inden du kan afholde den fedeste firmafest. Listen er ment som inspiration og er måske ikke udtømmende, men i al fald et godt udgangspunkt for en vellykket firmafest.

  • Sammensæt en festkomité

En fed firmafest starter i planlægningsfasen. Her er det en god idé at tildele medlemmerne af festkomitéen opgaver, de både vil finde sjove og være gode til at udføre. Få for eksempel den kunstneriske type til at designe festens look og den madglade til at bestemme, hvorfra maden skal bestilles.

  • Få inputs fra dine medarbejdere til festen

Tænk over det: Hvem er det, der skal hygge sig bedst til festen? Det er selvfølgelig medarbejderne. Sørg derfor for at spørge dem, hvad de kunne tænke sig af sjove tiltag. Spørg for eksempel ind til, hvilken menu de kunne tænke sig at spise, og festens tema. Når du har en masse input, skal du skrive dem ned og vælge de ting, der bedst matcher dit firmas budget og kultur.

  • Vælg et sjovt tema

Det er altid lidt sjovere med en firmafest, hvor der er et tema. Brug for eksempel rotorblink til at lave en ”politi og røvere”-temafest, eller pynt op med et Hawaii-tema, der får gæsterne til at danse hula hele natten.

  • Sørg for, at der er underholdning og aktiviteter

Hvis du vil have din firmafest til at være uforglemmelig, må du ikke glemme underholdning og aktiviteter. Lav for eksempel en quiz eller en leg – der er intet som lidt venskabelig konkurrence, der kan pifte stemningen til en firmafest op.

  • Mad og drikke skal være lige i øjet

Dårlig eller ingen mad kan gøre en firmafest til en katastrofe, så brug tid og energi på at finde det perfekte sted at bestille noget mad fra. Selv hvis der ikke skal spises et helt måltid, er det vigtigt med nogle lækre snacks, medarbejderne kan spise undervejs. I forhold til drikke, skal du også gøre dig overvejelser omkring, hvilken og hvor meget alkohol der skal serveres. Hav eventuelt en bartender, så folk ikke bliver for fulde, og sørg for, at der både er drikkelse med og uden alkohol.

Konklusion

Nøglen til en succesfuld firmafest er ikke et kæmpe budget eller en masse imponerende dekorationer. Det er derimod omhyggelig planlægning og eftertænksomhed. Ved at følge denne liste sikrer du dig imod de værste farer for, at en firmafest mislykkes. Rigtig god fest!

 

About: admin