Den nyeste bilpleje teknologi

Vi taler alle om den nyeste teknologi når det kommer til smartphones og pc’er – men hvad med når det kommer til bilen og pleje af den?

I denne artikel guider vi dig til hvad der rør sig på markedet for bilpleje og hvad du bør have fokus på – enten når du skal ud at have ny bil eller hvis du vil give lidt kærlighed til den du har nu.

Udviklingen i bilpleje

Der er ingen tvivl om at skifte fra fossile brændstoffer og til el-biler har sat fornyet skub i interessen for os danskere i at pleje vores bil. Vi vil ikke bare have det vi ”plejer” – men vitterligt gerne sørge for og pleje bilen.

At der har været perioder med nedlukninger har også været med til at skubbe til interessen – og tiden til at kunne gøre det selv.

De nyeste teknologier

Til bilpleje er det i høj grad termer som keramisk coating og Graphene der rører på sig. Særligt Graphene har egenskaber, der gør lakken utrolig glat og glansfuld – men det er som oftest også i den lidt dyrere ende. Interessen for keramisk coating har ifølge Google Trends aldrig været højere end netop nu!

Hverdagen kalder

På trods af at vi gerne vil – er det ikke altid at tiden er til det. Særligt keramisk coating er noget som virkelig tager tid at påføre for den private forbruger – også fordin bilen bør poleres inden det påføres. Derfor har https://keramisk-coating.dk/ samlet en række af de forhandlere der tilbyder keramisk coating i Danmark. Der er forhandlere både på Sjælland, Bornhom, Fyn og Jylland, der bredt dækker muligheden for at forbrugere kan få professionel hjælp til at lagt en lakforsegling på deres bil – i form af en keramisk coating.

På samme side ligger der guides til hvordan du kan forberede din bil bedst muligt inden du kører til en forhandler og hvad du skal være særligt opmærksom på ved valg af forhandler – herunder at sørge for at få referencer fra andre kunder, der har fået foretaget samme behandling som du selv påtænker. Herved er du sikker på at få reelle tilbagemeldinger på arbejdet på biltyper som der ligner din, uden at forhandleren får indflydelse på din beslutning.

Efterfølgende vedligeholdelse

På trods af Graphene og keramisk coating – er det endnu ikke en permanent lakbeskyttelse af din bil. Det behøver ikke nødvendigvis være dårligt – for det kan jo være at du forbindelse med en skade på bilen er nødsaget til at genbehandle – og så ville det jo være ærgerligt hvis du ikke kunne ”starte forfra”. Du kan forlænge holdbarheden af behandlingen ved at vaske med den korrekte sæbe og eventuelt toppe behandlingen op med de rette produkter. Guide til dette findes også på siden.

About: admin