3 gode råd til valg af printerløsning til dit kontor

Har du fået til opgave at anskaffe jer en ny printer til kontoret, men er samtidig i tvivl om, hvad du skal holde øje med og forholde sig til? Som værende grøn til printere kan det være noget af en jungle at forholde sig til og komme igennem til den rigtige printerløsning.

Der kan være adskillige årsager til, hvorfor det er blevet tid for jer at få en ny printerløsning. Hyppige nedgange, forket udskrivning, røde fejlmeddelelser og lignende, er nogle af de mange årsager til, hvorfor folk vælger at udskifte deres nuværende printer med en ny. Det kan være, at du falder i en af de båse eller en helt fjerde.

For at gøre din søgning lettere, kan du forholde dig til følgende 3 aspekter/faktorer, når du skal ud og finde en ny printer til jeres kontor:

  • Funktioner
  • Økonomi
  • Holdbarhed

Hvad kan printeren?

En almindelig vej er oftest at tage udgangspunkt i, hvilke behov I har til printeren. Skal den kun printe eller kræver i noget mere af den? Har I behov for særlige funktioner, CMYK farver og lignende? Det kan hjælpe med at afgrænse søgningen. Dog kan det stadigvæk være kompliceret at forholde sig til, hvis I ikke har behov for noget særligt, hvilket leder os videre til næste punkt.

 

Er printerens forbrug økonomisk?

Ikke to printere er ens når det kommer til deres forbrug af blækpatroner og el. For mange virksomheder er det oftest blækpatronerne der giver den største hovedpine, da de kan koste betydelige summer penge i længden.

Dog kan printerens elforbrug også være med til at give en tungere regning. Mange udaterede printere har det med at bruge meget strøm på at udskrive opgaver, hvilket kan blive til mange watt brugt – afhængigt af jeres forbrug.

Dette skyldes at mange laserprintere bruger varme til opvarmning af blækaffyringsprocessen, som er nødvendig for udskrivningen af det pågældende dokument, sagsmappe, kontrakt mv. For eksempel, bruger en inkjet printer varmeteknologi som gør, at den ikke bruger el til opvarmning og dermed et minimalt strømforbrug.

Det kan godt blive kringlet at udregne forbrug, men i sidste kan det betale sig for jeres bundlinje. For penge der er sparret, er penge der kan bruges på medarbejder aktiviteter eller mere værdiskabende aktiviteter og aktiver.

 

Holdbarhed

En sidste faktor som du kan kigge på, når du skal vælge en printer, er holdbarheden af den pågældende printer. Langt fra alle printere har de samme kvaliteter, når det kommer til holdbarheden, hvorfor det er vigtigt at tage det in mente. Har printeren en kort levetid vil den hurtigere kunne give problemer i form af nedgange, røde fejlmeddelelser, fejl udskrivning, et ikke særligt kosteffektivt forbrug af blækpatroner og lignende.

About: admin